KONFERENCJA NAUKOWA WT UEK I PTT
ZAKRES TEMATYCZNY KONFERENCJI TBP2017
- innowacyjność i design w kształtowaniu jakości żywności i wyrobów nieżywnościowych,
- nowatorskie podejście do badań i oceny jakości wyrobów i usług,
- ochrona konsumentów na rynku dóbr konsumpcyjnych,
- bezpieczeństwo i ekologia wyrobów,
- ocena cyklu życia produktów i gospodarka odpadami,
- odnawialne źródła energii,
- ekonomiczne i marketingowe aspekty jakości,
- opakowanie i logistyka,
- systemy zarządzania w kształtowaniu jakości i bezpieczeństwa wyrobów oraz usług.
WAŻNE DATY:
do 30 maja 2017 r. - rejestracja uczestników oraz zgłaszanie abstraktów
do 30 czerwca 2017 roku – wniesienie obniżonej opłaty konferencyjnej w I terminie
do 30 sierpnia 2017 roku - przesłanie pełnych tekstów publikacji
SZCZEGÓŁY: